Слави Трифонов проговори за екшъна с охраната му

Гласувайте за статията

Шоуменът покани потърпевшата в предаването си

Шоуменът Слави Трифонов реагира на обвиненията на Хубавена Ненкова, която изплака, че е била заплашвана от неговата охрана.

Според Хубавена, докато се е прибирала към къщи, три коли от екипа на Слави Трифонов, са я засекли, едната е минала и е „забърсала“ огледалото й. Съпругът на Хубавена призна, че и двамата са били много уплашени и не посмели да реагират, защото имат деца.

Слави Трифонов

Шоуменът покани потърпевшата в предаването си

Ето какво написа Слави Трифонов по повод скандала:
„Всеки ден бивам замесен в различни небивалици. На някои, съвсем логично, не обръщам внимание. Например – аз съм рептил, пея с бронежилетка, на мога да имам деца и имам много незаконни деца. Но има други, на които обръщам внимание.

Шоуменът поиска истината да излезе наяве

Стрелял съм по Владо Кузов (доказан педофил), отправял съм заплахи за живота на Недялко Недялков (доказан собственик на жълт сайт), казал съм, че паметник бил от гипс, а той бил от стиропор и т.н. Сега се оказва, че на 3 декември, дама на име Хубавена Ненкова, излизайки от някакъв паркинг в квартал “Изток”, е била ударена от кола, одрано й било огледалото и към нея били отправени обидни думи.

И това била моя кола, а госпожата била обидена от мои сътрудници. И тъй като аз вярвам и знам, че силата е в истината, вярвам и знам, че за в бъдеще към мен ще бъдат отправени много подобни безпочвени и несъществуващи обвинения, иначе казано – лъжи, ще продължа да казвам истината.

Затова, скъпа Хубавена, заповядай във “Вечерното шоу на Слави Трифонов” и понеже аз съм публична личност, а и ти публично – ако съществуваш – си изрекла тези небивалици, ела за да разкажеш всичко, което твърдиш, по телевизията. И най-отговорно заявявам, че дълбоко вярвам в свободата на словото и дълбоко ненавиждам лъжата“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар