Ани Цолова се чувства по-щастлива далеч от телевизията (Как се развива животът на журналистката?)

Ани Цолова се чувства по-щастлива далеч от телевизията (Как се развива животът на журналистката?)
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова е по-щастлива без телевизията

Ани Цолова се чувства по-щастлива без телевизията. От една година бившата тв водеща има нов бизнес – провежда обучения по публична реч, а проектът й носи името „Говори, за да те видят“. Тя изнася лекции на тема комуникационни умения, кризисен пиар, успешно интервю, въздействаща презентация. Организира както групови, така и индивидуални консултации.

Цолова твърди, че сега се е посветила на това занимание и свободното й време е ограничено, а телевизията не й липсва. Бившата журналистка е категорична, че вече изобщо не иска да се връща на малкия екран. Тя още не може да преглътне огорчението си от факта, че много хора й обърнали гръб в онзи труден за нея момент, когато я отстранили от Нова телевизия.

Лица, които считала за близки, я изоставили, а подкрепа получила от единици. Дори тогавашният й екранен партньор Виктор Николаев започнал да се държи резервирано с нея, а дотогава й се пишел приятел. „За съжаление, реалността е такава. Ако си на гребена на вълната, всички са до теб. Ако имаш нужда от помощ – малцина ще се отзоват“, коментира в последното си интервю Ани Цолова.

И добавя: „Имаше приятели (единици), с които се разделихме. Но верните останаха. Преминахме още един тест. И мога във всеки един момент да им се обадя и да кажа: „Помощ“. И няма да има много думи“. Тя не назова по име Виктор Николаев, но става ясно, че визира именно него като един от хората, които са я разочаровали.

Приятели

В момента бившата тв звезда поддържа връзка с много малка част от някогашните си колеги. Чуват се често с Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Дарина Сарелска, пише „Уикенд“. Най-близка й е обаче Десислава Стоянова, която води „Преди обед“ по Би Ти Ви. Двете дори са ходили заедно на море това лято.

След като изчезна от ефир, журналистката дълго пази мълчание и не разкриваше причината за отсъствието си. Месеци по-късно тя проговори, за да представи новия си проект и да стопира тръгналите слухове. Тогава тя разкри, че когато друга водеща е заела мястото й в „Здравей, България“, телевизията й предложила да започне работа по ново предаване, което не бе реализирано.

Тя допълни още, че винаги е имало недоволни от неудобните й въпроси. „Била съм в окото на бурята близо 20 години. Заставала съм с лицето си всеки ден и не съм се крила от нищо. Не съм се поддавала на натиск. Когато съм виждала смисъл, не съм имала страх да плувам в бурни води, но не съм се приемала за остър журналист. Затова бях учудена, че нормални и задължителни въпроси се приемат за смелост, героизъм и острота. Но всяко нещо има своя край!“, каза Цолова.

Тогава тя реши да започне отначало и подхвана собствен бизнес, но понякога с носталгия се сеща за първите си стъпки в телевизията. Постепенно обаче Ани се научила как да се държи пред камерите, а сега иска да предаде уменията си и на други.

Ани Цолова е по-щастлива без телевизията сн. Фейсбук

Ани Цолова е по-щастлива без телевизията сн. Фейсбук

Макар и далеч от телевизията, Ани твърди, че ежедневието й е все така забързано. Тя става в пет часа, подрежда задачите си за деня и после кара 13-годишния си син на училище. Момчето сега навлиза в тийнейджърска възраст, а Цолова не се притеснява да говори с него на всякакви теми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар