Почернената племенница на Гала направи нещо изненадващо

Гласувайте за статията

Трагедията накарала Мария да преосмисли живота си

Почернената племенница на тв водещата на „На кафе“ Гала – Мария Пенева, изненада всички с това, което направи.

От близкото обкръжение на Гала издават, че Мария, която живееше с родителите и брат си в Щатите, се е прибрала в България.

Гала

Трагедията накарала Мария да преосмисли живота си

Припомняме, че Мария Пенева преживя ужасен шок преди година. Тогава брат й Георги бе застрелян от полицай по време на младежки купон. Георги и Мария са деца на брата на Гала – Петър Пенев, който от много години живее в САЩ, пише „Хотнюз“.

„Бях събудена в 2 ч. през нощта на 11 декември от звъна на телефона. Полицай ми каза, че моят брат Джордж, познат на по-голямата част от Бъфало като Пенев, е бил прострелян четири пъти в гърдите от полицай от град Фредония в понеделник, 10 декември в 1.30 ч. Полицаят няма да бъде обвинен в нищо.

Джордж имаше най-голямото сърце още от малък. Той обичаше нашата братовчедка Мари (това е името на дъщерята на Гала – бел. ред.) толкова много, че когато родителите ни му казали, че ще има малка сестричка, той бил много развълнуван. Настоял да кръстят и мен Мари“, разказа тогава за трагедията Мария Пенева.

Тя черпи сили от Гала и Мари

От полицията в Бъфало съобщиха, че на 10 декември униформени служители се отзовали на сигнал от граждани. В къща на ул. „Либърти“ в банята на втория етаж се бил барикадирал млад мъж. Когато той излязъл от къщата и тръгнал срещу полицаите, размахвайки нож, те видели, че по тялото му има прорезни рани.

Младият мъж атакувал полицаите, при което единият от тях – с над 15-годишен стаж, му извикал на спре. След неподчинението му, полицаят стрелял и убил на място Георги.

Новината накара Гала и Стефан спешно да поемат към Америка и няколко дни водещата на „На кафе“ не бе на екран миналата година.

Трагедията накарала Мария Пенев да преосмисли живота си и да се върне в България. Тя черпи сили в тези трудни месеци от Гала и Мари, както и от баба си. Четирите дами си организират събирания по женски и водещата, и майка й дори се съгласяват да играят ролеви игри, за да повдигнат настроението на почерненото момиче, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар