Светлана Гущерова с празненство като сватба за първия имен ден на дъщеря си (Колко изхарчи?)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова с имен ден като сватба

Светлана Гущерова и съпругът й Християн спретнаха цяла сватба за първия имен ден на дъщеря си Анелия-Добромира. Щедрите родители се отчетоха с пищно празненство в скъп ресторант в София, на което присъстваха 15 отбрани гости. На тържеството имаше красива торта, бутикова украса, скъп алкохол и изискани блюда.

На 9-ти декември Гущерови почетоха Света Анна – покровителка на дъщеря им Анелия-Добромира. „Мило наше дете, наше щастие, сърце наше! Днес е твоят празник, но празникът е двоен за нас, твоите родители, защото откакто избра нас за свое семейство, животът ни се изпълни с безкрайна любов! Бъди здрава и нека света Анна те закриля по пътя ти! Нека невинните ти детски очи винаги искрят от радост, върви ръка за ръка с късмета през живота! Носи името си с гордост! Честит имен ден! Обичаме те!“, написа Светлана в социалната мрежа.

Малката Анелия-Добромира е кръстена едновременно на баба си и дядо си по бащина линия. Светлана реши да се подмаже на свекърите си, като именува детето с дълго име, което разделено на двете си съставни части звучи добре, но не и заедно.

Празненството бе в един от най-луксозните ресторанти в столицата, с торта на 2 етажа, която струва около 500 лева, и украса за над 2 бона. За всеки от гостите имаше специален подарък – бутикови бисквити с името на малката г-ца Гущерова.

Родителите не пестили пари за имения ден. Цялата почерпка излязла около 10 бона на татко Християн, който фолк певицата Мария гальовно наричаше Мечо, пише „Уикенд“.

Светлана Гущерова изхарчи 10 бона за празненството на Анелия-Добромира сн. Инстаграм

Светлана Гущерова изхарчи 10 бона за празненството на Анелия-Добромира сн. Инстаграм

„Те щом за имен ден спретнаха такъв купон, представям си за първия рожден ден на детето сигурно ще викнат Цеца Величкович да пее на партито“, цъкат с език в светските среди. Светлана не пропусна да сподели снимки от партито на детето, което се роди през февруари тази година, но родителите му все още го пазят зорко от фотоапаратите и медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар