Ники Дойнов използва връзките си, за да…

Гласувайте за статията

Въпреки всичко до момента двамата все още не са сключили брак

Новинарят от Нова тв, използва връзките си, за да уреди съпругата си на работа.

По всичко личи, че покупката на ново жилище и баровското му обзавеждане, са се отразили доста сериозно на семейния бюджет на новинаря.

Големите разходи му дошли в повече, след като издържаше сам жена си и сина им Марко повече от 2 години. Апартаментът, с който се сдоби съвсем скоро пък е в съседство с този на Цветан Цветанов.

Ники Дойнов

Въпреки всичко до момента двамата все още не са сключили брак

Най-после половинката на тв водещия склонила да започне работа и да подпомага семейните финанси. С помощта на Ники Дойнов, тя успяла да се уреди като брокер в една от най-големите фирми за продажба на луксозни недвижими имоти у нас. За новата си служба Петя се похвали преди броени дни, а един офис тя ще има шанса да дели и с друга популярна дама – бившата жена на Ахмед Доган – Алтен Алиева.

Половинката на новинаря все още прохожда в новата професия

Докато Петя и Ники са на работа, синът им Марко щял да посещава детска градина, а нямало да има собствена бавачка. Новинарят бил категоричен, че не желае да пуска чужди хора в новия им апартамент, който е за чудо и приказ.

Любимата му е новобранка в брокерството и тепърва ще навлиза в материята. Преди да забременее и роди от водещия на новините, Петя също известно време е била под светлините на прожекторите, но като модел. Пред фотообектива тя заставала в златните времена на манекенската професия у нас. Тогава нейни колежки са били имена като Цеци Красимирова, Ивайла Бакалова и сестрите Боряна и Анна Шехтови.

Макар да се е постарала да скъса с моделската си биография, все още се намират нейни разкрепостени снимки, въпреки че днес е в амплоато на сериозна майка и жена.

След като приключила с фотосесиите, Петя се ориентирала към друга ексцентрична професия, а именно тази на стюардеса.
В продължение на няколко години жената до Ники Дойнов летяла на борда на Кувейтските авиолинии.

Насищайки се на живота в облаците, бившата моделка се прибрала в България и се залюбила с журналиста. Въпреки че двамата имат син и планират още деца, все още не са сключили брак и Петя никъде не се представя с неговата фамилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар