Годеникът на Дарина Павлова ще ви скрие шапката (ФОТО)

Гласувайте за статията

Вероятно в скоро време ще мине под венчило

Годеникът на милионерската вдовица Дарина Павлова, ще ви скрие шапката.

Изглежда Дарина Павлова е живият пример на твърдението, че старата любов ръжда не хваща. От известно време насам, тя отново е в обятията на италианския актьор Джулио Берути.

Вдовицата на Илия Павлов и секссимволът на Ботуша за известно време бяха прекратили любовните си отношения, но изненадващо предложение за брак пак събрало пътищата им.

Дарина Павлова

Вероятно в скоро време ще мине под венчило

Самата Дарина се похвали, че е получила от Берути изключителен годежен пръстен, осеян с десетки диаманти. Тя публикува снимка на хванатите им ръце с текст: „Най-добрата връзка е, когато можем да бъдем любовници и най-добри приятели в едно и също време“.

Противно на традициите, Дарина Павлова е поставила ювелирното бижу на лявата ръка, вместо на дясната. Пръстенът е под формата на змия, чиято глава е голям диамант. Мадам „Мулти“ обяснява решението си да носи пръстена на левия безименен пръст с факта, че оттам започва вена „аморис“, или вената на любовта, която се свързва директно със сърцето.

Дали и кога милионершата ще мине под венчилото, не се знае. Макар през този май да навърши 56, тя се чувствала във форма да бъде булка отново. Избраникът ѝ Джулио обаче е с цели 21 години по-млад от нея. Когато любовта им пламна преди време, Дарина не успя да се опази от жълтите медии в Италия. Те непрекъснато нищеха аферата им.

Именно клюките по техен адрес успели да ги разделят за известно време, но през това лято бизнес дамата доведе Джулио в България. Двойката била забелязана да летува в един от хотелите на Павлова на Златни пясъци.

В същото време съвсем наскоро скандалната вдовица сподели снимка от сватбения си ден с покойния си мъж Илия Павлов. Обичайно точно по такъв начин, пускайки фотоси и статуси в социалните мрежи, тя отбелязва годишнините от смъртта му и рождените му дни. На гроба на съпруга си Дарина не се е появявала от години, а в България си идва тайно, за да наглежда бизнеса си и да води приятели на почивки в хотелите си по морето и на Боровец, пише retro.bg.

Дарина Павлова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар