Седмичен хороскоп за 14-20 декември, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Ще се насладите на спокойствие след активната дейност. Нервните ситуации през миналите дни ще останат зад гърба ви. Ще погледнете философски на събитията и вероятно ще успеете да се издигнете над проблемите. В понеделник и вторник погледът ви ще бъде насочен към бъдещето. Ще успеете да си съставите по-ясна представа за това, което предстои, ще изпитвате желание да планирате начинанията си.

Скорпион
У вас ще се събуди желанието да се отдадете на забавления. Ще се чувствате най-добре, ако успеете да се отпуснете в приятна компания и да се порадвате на благата на живота. Удовлетворявайте тези свои желания, както намерите за добре – или на по-спокойни приятелски събирания, или на шумни фирмени партита. През следващите дни ще искате да правите впечатление на околните.

Стрелец
Очакват ви интересни и вълнуващи дни, но е възможно да се натъкнете на трудности – най-вече в отношенията ви с друг човек. Не е изключено да получите информация, която да ви заинтригува, а може и вие да сте вестителят на новините. Ще изпитвате желание да общувате, да споделяте и да обсъждате с другите хора това, което ви интересува.

Козирог
Обстоятелствата ще ви провокират да споделите какво мислите по даден въпрос. Ще спечелите, ако изразявате позицията си ясно и смело, вместо да се спотайвате и да се опитвате на всяка цена да избегнете конфронтацията. Разговорите вероятно ще са трудни и ще засягат болезнени теми, но ако искате ситуацията да се изясни и да се разреши, ще трябва да изразите своята позиция.

Водолей
Ще действате с размах. Ще сте много ентусиазирани, особено ако в живота ви има нещо, което ви вдъхновява. Позитивизмът ви ще е заразителен и лесно ще успявате да привличате и други хора към каузата си. Ако имате желание за работа, може да насочите енергията си в тази посока и да постигнете чудесни резултати. Периодът ще е много добър и във финансово отношение.

Риби
Ще постигнете повече успехи, ако сте по-смели и авантюристично настроени. Не се вторачвайте в детайлите и не се ядосвайте за дреболии – гледайте цялата картина и търсете смисъла на преживяванията. Работата, с която са ви натоварили, може и да не е чак толкова приятна, но пък ще ви даде възможност да покажете на какво сте способни или да развиете нови умения.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар