Седмичен хороскоп за 14-20 декември, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Идната седмица ще бъде интересна и трудно ще успявате да се спрете на едно място. Социалният ви живот ще е активен, ще се срещнете с нови хора и няма да ви липсват възможности за общуване. За да се справите по-добре с динамичното ежедневие, бъдете по-адаптивни към обстоятелствата. Ако се нагаждате към промените, периодът може да стане добър за вас.

Телец
Ще трябва да умувате повече, особено ако има някакъв въпрос, който вече владее мислите ви. Не е задължително да става дума за проблем – може да е вдъхновила ви идея или някакво ново начинание, на което смятате да се посветите в бъдеще. Върху каквото и да се съсредоточите, има голям шанс да намерите начин да го видите в цялост.

Близнаци
Ще започнете периода с добро настроение и с позитивна нагласа. Каквото и да се случва в настоящето, то ще отстъпи на втори план – бъдещето ще ви блазни и като че ли ще виждате в него повече възможности, отколкото рискове и проблеми. Интуицията ви ще е много силна и инстинктивно ще знаете какво да кажете, как да постъпите и по кой път да поемете.

Рак
Възможно е да бъдете изправени пред предизвикателство. Ще трябва да сте достатъчно гъвкави и да се адаптирате към изискванията на средата. Ще асимилирате нова информация и това ще изисква усилия от ваша страна – може да се наложи да тичате напред-назад и да имате повече задачи. Ще бъдете в движение, което без съмнение ще направи дните ви по-интересни.

Лъв
По-добре е да не храните големи надежди, че ще свършите кой знае какво през следващите дни – усилията ви ще удрят на камък, а срещите ви ще се провалят. Едва в средата на седмицата ще е възможно да се заемете по-активни с работа, включително и да планирате нови начинания. Карайте по-лежерно и не се преуморявайте. Добре би било да се погрижите за себе си – една приятна разходка ще ви се отрази чудесно.

Дева
Периодът ще започне добре за вас, особено що се отнася до постиженията ви на професионалното поприще. Ще получите възможност да се изявите. Чрез усилията си ще допринесете по някакъв начин за авторитета и репутацията на организацията, за която работите. Не бъдете скромни и не се стеснявайте да демонстрирате амбициите си. Това е вашият шанс да ви забележат и да постигнете реални резултати.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар