Мелания Тръмп избухна: Синът ми не е публична личност, стойте далеч от него!

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп сложи граница на публичността

Мелания Тръмп няма никакви притеснения да я използват за рекламно лице, да я критикуват, да я обсъждат или дори да се подиграват с брака й с Доналд Тръмп. Първата дама на САЩ е готова да посрещне с усмивка всички подигравки по свой адрес, но не търпи такива по адрес на сина й.

Мелания постави ясни граници по отношение на публичния си образ и личния й живот. И той ясно включва факта, че Барън Тръмп не трябва да е обект, на каквито и да е спекулации или интриги.

„Синът ми не е обществен активист. Той е просто едно 13-годишно дете, което има право на нормален личен живот“, заяви Мелания.
Говорителката на първата дама Стефани Грешам даде да се разбере, че президентшата на САЩ няма да търпи никакви коментари за сина й в публичното пространство, пише „Дейли Мейл“.

Причината за острата реакция на Мелания, бяха забележките, че Тръмп се гаври с Грета Тунберг. Американският президент заяви, че е нелепо младото момиче да бъде лице на „Тайм“ и личност на годината. Той дори й се подигра няколко пъти по този повод. В отговор последва атака, че  Тръмп извършва кибертормоз над Грета.

Мелания заяви, че е готова да се бори със зъби и нокти за сина си. И няма да търпи никакви забележки по негов адрес.

 Мелания Тръмп пази ревностно сина си сн. Flickr

Мелания Тръмп пази ревностно сина си сн. Flickr

„Барън Тръмп заслужава нормално детство и личен живот. Госпожица Грета Тунберг е обществен активист и по тази причина, тя е критикувана като публична личност“, заяви още Грешам от името на Мелания. Иначе, за разлика от съпруга си първата дама се старае да подкрепя тийнейджърката. И не крие симпатиите си към нея. Мелания обаче е категорична, че не може да има паралел между сина й и Тунберг, тъй като двамата нямат нищо общо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар