Не е за вярване какво направи Лора Караджова (ФОТО)

Гласувайте за статията

Вероятно се задава и друга изненада

Няма никакво съмнение, че певицата Лора Караджова ще посрещне Коледа с огромно нетърпение.

Причината за това е, че Лора Караджова вече е сгодена за приятеля си, но така и не става ясно дали планират да вдигнат и сватба в скоро време.

Лора Караджова

Вероятно се задава и друга изненада

36-годишната певица била изненадана по невероятен начин навръх рождения си ден. Тогава тя получила пръстен от диджей Марсел Рохас, издават близки до изпълнителката.
Щерката на Данчо Караджов, която е родена на 3 декември, изобщо не очаквала подобен подарък, но го приела с много емоция и вълнение.

„С него говорим на един език“, признава Лора Караджова, която получи цялата подкрепа на Рохас още докато беше в Къщата на „Биг Брадър“ миналата година.

Хип-хоп певицата винаги е казвала, че не вярва, че подписа между двама души може да промени нещо между тях. Именно поради тази причина почти никой не очаква да я види като булка в скоро време. Но пък кой знае – може да ни изненада и този път, пише show.blitz.bg.

На този етап не ни остава нищо друго, освен да пожелаем на Лора Караджова дълъг, щастлив и безоблачен съвместен живот с мъжа, с когото е избрала да сподели живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар