Изненадващ обрат в живота на Крисия Тодорова Преглеждания: 4032

На Нова година Трифонов и Камен Воденичаров ще застанат рамо до рамо
0
Оценете този post

На Нова година Трифонов и Камен Воденичаров ще застанат рамо до рамо

Животът на Крисия Тодорова, която стана любимка на цяла България, благодарение на „Шоуто на Слави“, претърпя изненадващ обрат.

Крисия Тодорова вече е тийнейджър и от няколко години върви по самостоятелен път. Припомняме, че преди време красавицата и Слави се разделиха тихомълком и без обяснения пред публиката. Именно поради тази причина в пресата се появиха какви ли не спекулации относно отношенията им.

Крисия Тодорова
На Нова година Трифонов и Камен Воденичаров ще застанат рамо до рамо

Към днешна дата очевидно всичко е наред, след като Трифонов и малката му любимка Крисия Тодорова, отново са намерили път един към друг.

Това става ясно от програмната схема на новата телевизия на шоумена за Коледа. В нея свое запазено място ще има младата певица, заедно с колегите си като победителя от формата „Нова Звезда“ – Сава Чиплич, с водещите на „Запознай се с малките“- господин Андреев, Тереза и Даниела Пирянкова.

Ще участват още младите таланти от конкурса „Партньорка на господин Андреев“ – Симона, Гергана Тодорова и Диана Чаушева, с финалистите от „Игра на хорове“ – вокален ансамбъл „Фортисимо“, с победителката от „Кандидати за слава“ – Вяра Райчева и, разбира се, с близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим.

На Нова година Трифонов и Камен Воденичаров ще застанат рамо до рамо като водещи, както в добрите стари времена на „Ку-ку“.

„Аз и моят колега и приятел Камен Воденичаров ще ви срещнем с герои като Гацо Бацов, Гюро Кюмюро, Паулу Коелю, Шишо Бакшишо, Божинката. Ще има специални патриотични влючвания от риалитито „Фермата: доизцеждане“.

Освен това, специално участие ще имат Павел, Венци Венц, Джуниър бенд, Алисия, Миро, Емилия и Аристос Константину, оповести на страницата си във Фейсбук Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.