Алекс Сърчаджиева съобщи изключително гореща новина Преглеждания: 14679

Кастингът вече е отворен
0
Оценете този post

Кастингът вече е отворен

Актрисата и тв водеща Алекс Сърчаджиева изненада всички с горещата новина, която съобщи.

Преди броени дни тя обяви в ефира на Нова тв, че кастингът за втория сезон на „Игри на волята“ вече е отворен. Въпреки упоритите спекулации през последните месеци, че няма да има такъв, защото рейтингът на първия сезон не е от най-високите, очевидно истината е съвсем различна.

Алекс Сърчаджиева
Кастингът вече е отворен

При наличие на „Игри на волята“ това означава, че поне засега подновяване на „Биг Брадър“ не се очаква, при все, че в редица публикации се твърдеше обратното.
Припомняме, че на големия финал в първото издание на „Игри на волята: България“ достигнаха Юлиян, Веселин, Добрин и Ана-Мария. В две полуфинални битки бяха решени и двамата големи финалисти – Веселин и Добрин.

До самия край останаха и Ана-Мария и Юлиян. Изключително малко не достигна на оперната певица да хвърли бомбата още в тази игра и да отстрани фаворита.
„Ако бях загубил от Ана-Мария, щях да направя публично самоубийство“, бяха първите думи на Юлиян.

За втората битка останаха тримата силни мъже, те трябваше да се справят с уникална битка включваща множество елементи. Добрин, който през цялото време беше последен, успя да завърши първи. След него се класира Юлиян, а Веско така и не успя да стигне до пъзела, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.