Анита Мейзер се глези с тузарска почивка

Анита Мейзер се глези с тузарска почивка
5 (100%) 1 vote

От смачканата Анита Мейзер няма и следа

Анита Мейзер се глези на екзотична почивка. Самата тя сподели кадри от последното си пътешествие и не скри, че то е било на тайнствен карибски остров. Силиконката, която бе осъдена на 4 години за причинява на смъртта на съпруга си Николай по непредпазливост, лежа в затвора само две години. Веднага след като бе освободена, тя отпраши за Америка, където живя заедно с по-младия си мъж преди смъртта му, пише „България днес“.

По всичко личи, че варненката вече напълно се е възстановила от преживяното в затвора. От смачкания й вид няма й следа. Тя се наслаждава на живота и не желае да си спомня, че само преди няколко месеца все още е била зад решетките.

Веднага след като стъпи на американска земя, силиконката се отдаде на релакс.

В мрежата Анита споделя, че е на почивка в Карибите благодарение на свой приятел, на когото гостува. Миската не крие, че има приятели по цял свят и благодарение на тях може да си позволи често да пътува до различни кътчета. Тя не разкрива подробности за тайнствения си приятел, но единствено му благодари за възможността да се наслади на невероятните гледки в Карибите.

Последовател на Мейзер е коментирал фотосите от почивката й с думите „свинска опашка“. Гневната силконка му припомня, че е кръстила едно от децата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар