Стоянка Мутафова към Муки: Знам, че ще ти бъде трудно, но ще свикнеш

Гласувайте за статията

Щерката на Стоянка Мутафова с трогателни думи за нея

Муки Грубешлиева – единствената дъщеря на Стоянка Мутафова, изплака душата си.

„Осиротях без нея! Липсва ми нейното сърчице, което туптеше за мен. Къде си, мамо“, с тези думи Муки изпрати непрежалимата Стоянка Мутафова.

Щерката на великата актриса сподели, че приживе двете разговаряли за този момент.

„Няма да ти е лесно. Знам, че ще ти липсвам, маме. Ще ти бъде мъчно. Но ще мине време и ще се успокоиш. Ти си силна. Мисли за себе си“, били думите на непрежалимата актриса към нейната щерка.

Муки допълва, че намира утеха единствено в разговорите с Богдана Карадочева, тъй като двете си спомнят разни неща за Мутафова.

„Нейните последни мигове бяха борба. Тя се бореше да остане по-дълго тук заради мен. Но от друга страна вече искаше да се събере с Нейчо, който е голямата й любов“, споделя Муки за майка си. Тя е убедена, че кармата между двете не се е прекъснала и някой ден отново ще се съберат.

Грубешлиева сподели, че най-хубавите неща в живота й са се случили благодарение на нейната майка, която е била нестандартна във всяко едно отношение. Факт е, че двете бяха много близки и не се разделяха дори за миг. Неслучайно Стоянка Мутафова реагира гневно на публикациите, че дъщеря й възнамерява да я настани в старчески дом, пише „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар