Племенник на Ванга проговори за нейното най-загадъчно пророчество

Племенник на Ванга проговори за нейното най-загадъчно пророчество
5 (100%) 1 vote

 23 години след смъртта на Ванга нейните пророчества продължават да се сбъдват

Пророчествата на Ванга продължават да се сбъдват. Пророчицата от Петрич приживе е предрекла военния конфликт в Сирия. На фона на останалата част от предсказанието й, този факт изглежда повече от плашещ. Според Ванга, след конфликта в Сирия ще избухне Трета световна война.

Пред NTV племенникът на ясновидката припомни това нейно предсказание. Той сподели, че Ванга е казала още нещо, което не могат да разгадаят и до днес.

„Само Осмият ще постигне световния мир“, споделя още Стоян Стоянов, който припомни предсказанията на леля си.

Ако тя е визирала сирийски президент, то тогава нямаше да каже, че той ще бъде осми по ред. Президентът Башар Асад е вече 26-и поред държавен глава.

Вероятно Ванга е говорила за лидера на някоя друга държава. Снаха й също си спомня, че тя често е говорила за някаква осмица.

„Тя каза, че когато Осмият подпише, ще настъпи мир за хиляда години. И се надявам това да се случи скоро. Но кой е този Осми? Това е въпрос, чийто отговор чакаме”, казва Здравка Янева, цитирайки думите на Ванга.

Още по-страшна е другата част от предсказанието на пророчицата. Според нея, война ще заличи Европа и държавите в нея ще изчезнат, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар