Още едно предсказание на Нострадамус е разгадано

Още едно предсказание на Нострадамус е разгадано
5 (100%) 1 vote

Разгадаха още едно от предсказанията на великия пророк Нострадамус

Пророчествата на Нострадамус и до днес остават загадка, въпреки че интересът към тях не стихва. Астролог от Русия успя да разтълкува едно от предсказанията на пророка. Пророчеството се отнася за 2020 г. и звучи повече от невероятно, пише Ретро.бг.

Според Дмитрий Зима, в предсказанията на Нострадамус има строфи, в които се споменава за обединение на републики. Тези държави в миналото са били части на бившия Съветски съюз.

Предсказанието на френския пророк гласи, че обединителният процес ще започне още през следващата година. Той определя този период като началото на „новия Златен век“. През това време на промени предстои изтриване на границите между държавите.

Преди това да се случи бившите съюзни републики отново ще се обединят. Част от предсказанието се отнася за Китай. Ролята на тази държава няма да бъде решаваща, въпреки нейната увеличаваща се финансова и политическа мощ.

Според Зима, в предсказанията на Нострадамус са заложени ясни индикации за нарастващ конфликт между англосаксонците и руснаците. Сблъсъкът между тях ще определи бъдещето на цялото човечество.

В тази конфронтация Европа ще има минимална роля и няма да може да окаже никакво влияние на предстоящите събития.

2020 година ще бъде решаваща за бъдещето на целия свят, пише Ретро.бг, цитирайки Зима.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар