Слави Трифонов проговори за екшъна с охраната му

Гласувайте за статията

Слави Трифонов проговори за скандалния екшън с охраната му

Слави Трифонов проговори след скандала, в който бяха замесени гардовете му. Той коментира обвиненията на жена на име Хубавена Ненкова, която твърди, че е била заплашвана от неговите гардове, след като ударили автомобила й.

Столичанката сподели, че на път към дома, три коли от екипа на Дългия са я засекли. Единият автомобил счупил огледалото й.

Пред БЛИЦ съпругът на пострадалата призна, че и двамата са били много уплашени. Не предприели никакви действия, защото имат деца и се страхуват.

По повод скандала Слави Трифонов, че всеки ден е замесен в различни небивалици. Той поясни, че на някои от тези слухове не обръща внимание, но на други отговаря.

Той припомни писанията в медиите, според които е стрелял по Владо Кузов и е отправял заплахи за живота на Недялко Недялков.

„Сега се оказва, че на 3 декември, дама на име Хубавена Ненкова, излизайки от някакъв паркинг в квартал “Изток”, е била ударена от кола, одрано й било огледалото и към нея били отправени обидни думи. И това била моя кола, а госпожата била обидена от мои сътрудници“, написа Слави Трифонов.

Той допълни, че вярва в силата на истината и знае, че в бъдеще към него ще бъдат отправени много подобни твърдения. Слави Трифонов поясни, че винаги ще отговаря на тези лъжи с истина.

„Затова, скъпа Хубавена, заповядай във “Вечерното шоу на Слави Трифонов” и понеже аз съм публична личност, а и ти публично – ако съществуваш – си изрекла тези небивалици, ела за да разкажеш всичко, което твърдиш, по телевизията“, отправи призив Трифонов, цитиран от БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар