Ирен Онтева е неузнаваема (ФОТО)

Гласувайте за статията

Ирен Онтева не прилича на себе си

В стремежа си да постигне идеалните пропорции на лицето, Ирен Онтева буквално се е обезобразила. От очарователното лице на бившата моделка не е останала и следа. Носът й е смален до неузнаваемост. Но за сметка на това бузите и са подути като балони, видя HotArena.

С просто око се вижда, че блондинката е прекалила с естетичните интервенции за разкрасяване. Но резултатът при не е по-скоро обратен на желания.

Драстичната промяна във визията на красавицата е настъпила през последните месеци.

Най-фрапираща е промяната в носа на Ирен. Ако се вярва на слуховете, от честите ринопластики тя е започнала да хърка, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“. Това е проблем, с който се сблъскват много пациенти, решили да стеснят носа си.

От идеалния овал на лицето на Ирен Онтева не е останало и следа. Вероятно това се дължи и на честите интервенции за запълване на бръчки, на които блондинката се подлага.

Устните й също не изглеждат добре и в опита си да ги направи по-сочни, Ирен е заприличала на карикатура. Единствено тялото на моделката е все така стегнато. Това се дължи на усилията, които тя полага във фитнеса. Освен това Онтева спазва строга диета, която включва много чай, мед и сок от ананас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар