Антония Петрова за сина си: Звярът в действие! (Вижте какво разкри за Благовест)

Гласувайте за статията

Синът на Антония Петрова я обезоръжава с усмивка

Синът на Антония Петрова я обезоръжава с усмивка. Г-жа Батинкова се радва на сплотено семейство. Тя често споделя с феновете си в официалните си профили в социалните мрежи различни хубави моменти от ежедневието си.

Само пред три дни например, Антония качи снимки от първите стъпки на сина си Благовест Батинков в първия сняг за тази година. От тях се вижда, че семейство Батинкови се забавлява наистина много и дори са си направили снежен човек. „Истинско щастие и безценни мигове за цялото ни семейство Батинкови“, пише щастливата майка към кадрите.

А вчера Антония разкри в какво зверче се е превърнал малкият Благовест. Като всяко дете, което изучава света около себе си, той не спира да прави бели. Г-жа Батинкова споделя, че всеки, който познава Благовест, го нарича „звярчето“.

„Best Batinkov вече се казва Beast Batinkov! Звярът в действие, с ангелско личице, беличък, русичък, синеок и невинен! Всеки, който го познава, му казва Beastie (Звярчето)! Как да му се скараш… уникален, обезоръжава ни всички!“, пише Антония, към споделените снимки и видеа, на които се виждат пакостите на Благовест.

Пакости

Малчуганът обича да помага на мама с разчистването на шкафовете, както и с пренареждането на посудата в кухнята. Благовест също така често се крие в гардероба, а понякога пък помага на майка си в избирането на обувки. А за да не му се карат, Благовест просто се усмихва, и така обезоръжава всички.

Синът на Антония Петрова я обезоръжава с усмивка сн. Инстаграм

Синът на Антония Петрова я обезоръжава с усмивка сн. Инстаграм

Феновете на г-жа Батинкова се радват, че тя споделя с тях тези хубави семейни моменти. Те пишат на Антония, че всичко това е само началото и тепърва я чака много чистене и подреждане след Благовест. Но в това няма нищо лошо, защото е знак, че детето е здраво и щастливо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар