Мегз вбеси Къци Вапцаров с показната си благотворителност в „Черешката на тортата“ (Нагласено ли беше всичко?)

Гласувайте за статията

Според Къци Вапцаров действията на Мегз в „Черешката на тортата“ са нагласени

Миглена Каканашева-Мегз вбеси Къци Вапцаров с показната си благотворителност в „Черешката на тортата“. Дизайнерката обаче получи похвала от шеф Манчев, че най-после е свалила всички маски и се е показала на хората без превземки.

Каканашева ни се показа в съвсем нова светлина. Тя посрещна гостите си в родния си дом в град Раковски. Мегз заложи на традиционна българска вечеря и народна музика с гайда. Дизайнерката не беше хаотична и истерична и не обръщаше внимание на забележките, отправени към нея. Нямаше суетене или изнервяне от нейна страна.

Тя и семейството й спокойно приготвиха вечеря за 85 души. Те дори успяха да я раздадат в манастир и да свършат час по-рано. И въпреки че другите участници в „Черешката на тортата“ дадоха на дизайнерката 10 точки, постъпката й никак не се понрави на Къци Вапцаров. Само той й даде 8 точки и каза, че всичко му изглежда нагласено.

Изумително за чепатия й характер обаче Мегз не отвърна на Къци. Тя сподели, че малко й е домъчняло, но че нейното мнение е друго. „Според мен за доброто трябва да се говори. Аз така съм възпитана. Прадядо ми беше свещеник. Той ни учеше, че за да има обем, доброто трябва да се показва и да обединява. А и на мен цял живот са ми давали. Така смятам, че е редно сега да правя и аз“, каза Мегз.

Мегз вбеси Къци Вапцаров с показната си благотворителност сн. Инстаграм

Мегз вбеси Къци Вапцаров с показната си благотворителност сн. Инстаграм

В социалните мрежи последователите на дизайнерката я подкрепиха. В други форуми пък Мегз получи критика за решението си да дари храна. Самата Каканашева, която често отговаря на коментарите под постовете си, написа на един критичен потребител: „Аз съм на друго мнение. Според мен – това трябва да се излъчва и това да ни се показва в медиите – дори постоянно, докато не стане новото модно. Само у нас е по-срамно по телевизията да правиш добро, отколкото да се съблечеш гол! Когато си популярен имаш огромна трибуна, всеки те чува, защо да не я използваш, за да обединяваш хората в добро“, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар