Кой колко заработи в „Маскираният певец“

Кой колко заработи в „Маскираният певец“
5 (100%) 1 vote
Победителката Михаела Маринова (Гарванът) грабна 13 500 лв, толкова взеха и Розата (Жана Бергендорф), и Пчелата (Маги Джанаварова)

Костюмът на мистичния Гарван се оказал най-сложен за изпълнение – призна стилистката Кремена Халваджиян. В процеса на създаването му се наложила цялостна промяна в конструкцията му. Тъй като тежал 30 кг, а Михаела била доста крехка и само с 18 кг. по-тежка от дрехата, се наложило да бъде преправян така, че да може да го носи. Именно той се оказа най-харесваният от зрителите на забавното шоу.

Според договорите, които сключили 14-те участници, всеки един от нях е прибирал по 1500 лв. на участие. Така тримата финалисти Гарванът, Розата и Пчелата получили за изпълненията на десет песни по 13 500 лева. С най-нисък хонорар заради единствените си музикални изяви и ранно отпадане от надпреварата, се оказаха Паунът Иван Звездев и Коконата Джулиана Гани. Те са заработили скромните 1500 лева.

Вестникът разкрива, че Кукерът (Ненчо Балабанов) прибрал от шоуто 10 500 лв., Дивна и Алисия заработили същата сума, Вальо Михов и Къци взели по 9 бона, по 6000 се положили на Албена, Михова, Прея и Филип Аврамов, 4 500 взел Юлиан Константинов, 3000 Бате Енчо и Димо Алексиев.
Освен за стойността на хонорарите, участниците давали съгласие и за тлъстите глоби, които плащали, ако нарушат някоя от клаузите в договора си.

Гарвана грабна първата награда

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар