Раздор между Мариана Попова и Веселин Плачков

Раздор между Мариана Попова и Веселин Плачков
5 (100%) 1 vote

Отношенията на Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков изключително обтегнати

Мариана Попова и нейният любим Веселин Плачков са в обтегнати отношения. Причината за раздора между двамата е актрисата София Маринкова. От няколко месеца тя се изявява като екранна половинка на Плачков.

Но болезнената ревност Мариана е причината за влошените й отношения с нейния любим. Колегите на Плачков многократно са станали свидетели на жестоки скандали между тях.

Цели три пъти се е стигало дори до провали на снимките на „Пътят на честта“.

По всичко личи, че певицата е взела на мушка 28-годишната красавица, която е екранна партньорка на Веселин. Интимните сцени между двамата актьори никак не се нравят на Мариана Попова.

Появата й смутила младата актриса. Веднъж Мариана вече си позволила да вдигне чутовен скандал пред всички, уточнявайки че в сценария не са включени интимни сцени между София и любимия й.

Честите прекъсвания за уточняващи разговори между влюбените пречат на снимачния процес.

Те са на мнение, че Мариана трябва да свикне с професията на любимия си, ако желае връзката им да продължи.

София, която е сред новите лица в гилдията, вече успя да спечели симпатиите на зрителите. Те са категорични, че тя и Плачков са чудесна двойка. Тези твърдения още повече вбесяват Попова. Но въпреки скандалите между нея и Плачков, тя не си признава, че ревнува. Певицата е категорична, че ревността е за слабите, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар