Катето Евро претърпя нелеп инцидент

Катето Евро претърпя нелеп инцидент
5 (100%) 1 vote

Катето Евро вчера преживя кошмарна сутрин

Вчерашната сутрин се оказа истински кошмар за Катето Евро. 63-годишната актриса се контузи. Тя паднала, докато изкачва стълбите на път за поредното си интервю. Актрисата веднага потърсила помощ от специалистите в „Пирогов”. Поводът да потърси лекарска помощ е, че едната й ръка и рамото били много подути след удара.

Специалистите констатирали,че няма счупване, а единствено натъртване. Почитателите на Катето Евро се надяват тя да се възстанови скоро и неразположението да отшуми бързо, пише Хот нюлс.

„Нелеп инцидент”, така синът й Александър Кадиев коментира случилото се. Майка му, която в момента се изявява като член на журито в „България търси талант”, многократно е споделяла, че не иска да се залежава на стари години.

Досега тя не е имала сериозни здравословни проблеми и много рядко боледува. Катето Евро е лежала в болница само веднъж – когато родила сина си, допълва изданието.

Тя редовно спортува. Почти всеки ден се разхожда в планината. Катето поддържа форма и с грижи за градината си в дома си в Кокаляне. Едва ли това падане по стълбите ще я пречупи, коментират запознати. Те допълват, че Катето не е от хората, които лесно падат духом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар