Криско показа дъщеря си Амая в клип (Вижте малката сладурана)

Криско показа дъщеря си Амая в клип (Вижте малката сладурана)
5 (100%) 1 vote

Криско и Цвети показаха малката Амая

Криско показа дъщеря си Амая в клип. След като дълго време пазеха малката си принцеса далеч от медийното пространство, днес рапърът и неговата половинка Цвети представиха Амая на феновете си.

Малката сладурана дебютира в клип на баща си. Песента се казва „Благодаря ти“ и пожъна голям успех сред почитателите на Криско. Рапърът сподели част от парчето в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм и получи хиляди комплименти за смислената песен. Според феновете от парчето струи много любов. Те са на мнение, че песента е супер и много бързо ще стане хит. Почитателите на рапъра го съветват да прави по-често такива хубави и смислени песни.

„Направих тази песен, за да поздравим хората, за които ни пука“, написа Криско, за да презентира новия си хит на своите фенове.

Освен за парчето, рапърът получи много мили коментари, отправени към малката Амая, която е част от клипа на известния си баща.

Половинката на Криско, Цвети също сподели новата песен на своя любим в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. „Когато имаш спокойна сила и топла категоричност, се получават красиви творения“, написа тя към клипа. И в профила на Цвети валят хиляди поздравления за хубавата песен на Криско, както и много комплименти към Амая.

Феновете на младите родители им пожелават любовта между тях да е вечна, а на малката принцеса да расте здрава и много щастлива.

Дълго време Цвети и Криско пазеха Амая далеч от медийното пространство и не показваха лицето й. Когато малката принцеса се появи на бял свят, те се опитаха да запазят за известно време пола и името на бебето си.

Криско показа малката Амая в клип сн. YpuTube

Криско показа малката Амая в клип сн. YpuTube

Сега обаче младите родители с гордост показаха своето малко съкровище и то не къде да е, а в клипа на новото парче на баща му. А най-щастливи са феновете на Криско, защото те дълго време чакаха, за да видят наследницата на своя любимец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар