Продават куфарчето на Меган Маркъл от „Сделка или не“ (Какво разкри херцогинята за шоуто?)

Куфарчето на Меган Маркъл от "Сделка или не" се предлага на търг сн. YouTube
0

Меган Маркъл държи куфар номер 24 в предаването

Преди да стане херцогиня на Съсекс и майка на Арчи, Меган Маркъл работеше усърдно като актриса в Холивуд. Тя е позната с ролята си на Рейчъл Зейн от сериала „Костюмари“, където се опитваше да пробие като адвокат. След като се сгоди за принц Хари, аферата й с киното приключи и тя се отдаде на кралските си задължения.

Връщаме се още назад във времето, когато Маркъл не беше позната и като Рейчъл Зейн, а беше едно от момичетата, които държат куфарчетата в предаването „Сделка или не“. Ако не знаете каква е целта на предаването, бързо ви я обясняваме. Един щастлив участник се надява да спечели крупна сума пари, която в американския вариант на шоуто стига до 1 милион долара.

Пред състезателя застават 26 момичета, които в ръцете си държат куфарчета. В тях има определена сума пари и ако куфарът бива отворен, тези пари излизат от играта. Меган се появява в сезон 2 на „Сделка или не“, който се излъчва през 2006-та година. В себе си тя държи куфар номер 24.

Търг

Сега точно този предмет ще бъде изложен на търг. Той ще бъде организиран от заложна къща „Profiles in History“. Маркъл е говорила открито за участието си в шоуто в редица интервюта. „Стоях права дълго време в тези ужасно некомфортни и евтини обувки с висок ток и чаках някой да избере номера ми, за да мога да отида и да седна“, казвала е херцогинята на Съсекс.

Въпреки че спомените на Меган за шоуто не са много добри, то славата й като съпруга на принц Хари ще донесе голяма сума пари на заложната къща. Куфарът на херцогинята от „Сделка или не“ се очаква да бъде продаден за около 6000 долара. Наддаването започва от 17-ти декември и ще продължи три дни.

Куфарчето на Меган Маркъл от "Сделка или не" се предлага на търг сн. YouTube
Куфарчето на Меган Маркъл от „Сделка или не“ се предлага на търг сн. YouTube

Освен куфарчето на Меган Маркъл, в търга ще участват и други апетитни предмети. Там ще бъде изложен и сценарият на Мерелин Монро за филма „Seven Year Itch“, както и още няколко лични предмети и костюми на актрисата, пише tialoto.bg.

Очаква се куфарчето на херцогинята да струва около 6000 долара сн. YouTube
Очаква се куфарчето на херцогинята да струва около 6000 долара сн. YouTube
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.