Ще я познаете ли? Гала стана брюнетка (Вижте я неузнаваема)

Гласувайте за статията

Гала мина в отбора на брюнетките, ама временно

Напъните на Гала да вдигне рейтинга на предаването „На кафе” продължават с пълна сила. Последният опит на плевенската амбициозна водеща бе днес. Тя се появи на екран с тъмно кафява къдрава коса и остави драгите зрители с отворени уста, че и колегите си от панела.

За да събере по-голяма аудитория неуморимата водеща на домакинското сутрешно шоу е готова на всичко, коментират хората. Дори е навита да си свали дрехите, да си закачи вериги и да изтанцува някое от хитовите в миналото парчета на известната по онова време група Бони М.

Трудно някой ще познае блондинката Гала с тази тъмно кафява коса

Шокът за зрителите обаче беше краткотраен. Гала призна, че не си е боядисала косата, а си е сложила перука. А някои се шегуват, че е нямала сили да заличи блондинката в себе си. Други пък са на мнение, че като брюнетка изглежда по свежа и по-млада.

Снимка: ПИК

Русокоската призна, че обича промените и метаморфозите. Обяви, че е готова на всякакви предизвикателства, а за новата й визия си има конкретна причина. Която не издаде сега, но обеща, че по-късно ще разкрие, предават от електронната новинарска агенция ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар