Анджелина Джоли ядоса Брад Пит, не пусна Шайло за Коледа (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Актрисата изкара от нерви бившия си, забрани на Шайло да прекара Коледа с него

Анджелина Джоли разгневи бащата на децата си. 44-годишната звезда обърка плановете на Брад Пит за празниците.

Американският актьор имаше намерение да прекара новогодишната почивка с 13-годишната си биологична дъщеря. Двамата с Шайло общуват ежедневно и вече бяха започнали да броят дните оставащи до Коледа. Смятаха да се забавляват и да празнуват, но надеждите им бяха попарени и не се сбъднаха.

Анджелина Джоли с шестте си деца
Снимка; Getty Images

Майката на тийнейджърката се намеси като отначало бе съгласна да пусне дъщеря си при баща й. Но малко след това размисли и стигна до заключението, че липсата на девойката ще се отрази негативно на останалите й наследници.

Според запознати Брад бил бесен на бившата си съпруга, че блокира опитите му да прекара повече време с любимото си дете. Но Анджи била категорична, че Шайло не бива да напуска братята и сестрите си защото актрисата има намерение за празниците да заминат цялото семейство за Европа или пък в краен случай да са всички в дома си в Лос Анджелис.

Джоли уверила огорчената си щерка, че все пак ще има възможност да се види с баща си. Но тя била много разтроена от факта, че надеждите й да е с него на Рождество били напълно разрушени, предават от cosmo.ru, цитирайки изданието Radar.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар