Хороскоп за 12 декември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Възможно е четвъртък да се чувствате несигурни и притеснени. Ще получите критика от някой по проектите, над които работите. Не позволявайте това да развали настроението ви. Ако имате малки пропуски, поправете ги, но продължете напред с вдигната глава – поне сте успели да извлечете нещо полезно от ситуацията.

Телец
Очаква ви прекрасен ден. Няма да срещнете затруднения, докато ваършите задълженията си и ще се чувствате спокойни и пълноценни. Добре е въпреки успешния работен ден да изслушвате близките си, а не да говорите само за себе си. Някой има нужда от вашата помощ и подкрепа.

Близнаци
Днес сте изпълнени с енергия – добре е да я вложите някъде. Ако се чувствате дръзки, приемете трудните предизвикателства, които ще се появят на работното място. В началото ще мислите, че сте направили грешка и е възможно да се почувствате объркани. В крайна сметка ще успеете да се справите, но след известно време.

Рак
Имате нужда от промяна на работното място. Няма как да вървите нагоре, ако не разнообразявате ежедневието си и не пробвате нови неща. Добре е днес да проверите колко сте способни – заемете се с трудна задача. Ще бъдете изненадани от резултатите. Очаква ви добра новина.

Лъв
Ще ви се наложи да търсите решения на много ситуации днес. Ще отнеме време, но ще успеете да се справите с всички проблеми. Добре е да обърнете внимание на половинката си – напоследък незаслужено я пренебрегвате. Тя ще иска да проведе сериозен разговор с вас.

Дева
Четвъртък ще е емоционално изтощителен за вас. Чувствата ви ще са преувеличени – нещо лошо може да ви се стори като края на света, а нещо хубаво – като най-прекрасното в живота ви. Това е знак, че имате нужда от почивка. Прекарайте спокойно и приятно време сами и се насладете на тишината.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар