Барак Обама се сдоби с луксозно имение (Снимки)

Гласувайте за статията

Барак Обама и съпругата му Мишел най-после сбъднаха една от мечтите си

Барак Обама и неговата съпруга Мишел най-после сбъднаха една от големите си мечти. Семейството се сдоби с мечтаното имение на специално място. Бившият американски президент вече е горд собственик на истински палат, намиращ се в любимата му ваканционна дестинация, пише ПИК, позовавайки се на „Ева“.

Тузарското имение, в което ще се ширят семейство Обама и ще използват за постоянно жилище, се намира на остров Мартас Винярд. Той е разположен на разстоянието от 6 км от Кейп Код в щата Масачузетс.

Имението, в което Барак и Мишел Обама ще са новодомци, е със застроена площ от 640 кв.м. От публикуваните снимки става ясно, че къщата е същински палат и разполага с куп екстри. Домът на Обама разполага с външен басейн. Но още по-впечатляващо е мястото, където се намира приказното имение. От снимките се вижда, че то е заобиколено от зеленина. Семейство Обама ще се наслаждава на кралски лукс сред природата.

Според актуалната информация на последни проучвания в САЩ, настоящата първа дама е по-популярна от предшественичката си. Едва ли тази новина се е харесала на госпожа Обама. Според източници на проучването, популярността на Мелания Тръмп се дължи на факта, че тя ревностно пази личния си живот от светлините на прожекторите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар