Крисия с изненадващо решение

Гласувайте за статията

Крисия, която нашумя като любимката на Слави Трифонов, взе изненадващо решение

Крисия и нейният бивш работодател Слави Трифонов се разделиха тихомълком. Но очевидно двамата отново са намерили път един към друг. Това доказва програмната схема за Коледа на новата телевизия на Дългия. От нея става ясно, че в програмата има запазено място за младата певица.

Тя ще се изяви заедно с колегата си Сава Чиплич, с водещите на “Запознай се с малките” – господин Андреев, Тереза и Даниела Пирянкова.

Сред младите таланти, които ще се изявят са Симона, Гергана Тодорова и Диана Чаушева. Вокален ансамбъл “Фортисимо”, с победителката от “Кандидати за слава” – Вяра Райчева, Хасан и Ибрахим също ще вземат участие в програмата.

В новогодишната програма Слави Трифонов и Камен Воденичаров ще си припомнят добрите стари времена на „Ку-ку” и отново ще застанат един до друг.

Това обяви самият Слави Трифонов. „Аз и моят колега и приятел Камен Воденичаров ще ви срещнем с герои като Гацо Бацов, Гюро Кюмюро, Паулу Коелю, Шишо Бакшишо, Божинката. Ще има специални патриотични влючвания от риалитито “Фермата – доизцеждане”, написа шоуменът в мрежата.

Той разкри още, че ще има и други специални гости – Павел, Венци Венц, Джуниър бенд, Алисия, Миро, Емилия и Аристос Константину, пише Хот нюлс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар