Коя е Петя Бончева от „Пътят на честта“? (Вижте повече за екранната Симона)

Гласувайте за статията

Петя Бончева от „Пътят на честта“ открехна завесата около личния си живот

Петя Бончева от „Пътят на честта“ е сред топ красавиците на новата генерация български актьори. В момента тя се превъплъщава в ролята на Симона в сериала по Нова телевизия – жена, насилвана от мъжа си Димитър и тормозена от злата си свекърва Бонка.

В специално интервю актрисата разкрива как е получила ролята на Симона от „Пътят на честта“ и открехва завесата около личния си живот. „Бях в родния ми град Варна. Пийвах си биричка на плажа със заровени в пясъка крака, когато ми се обади Бети Радева. Тя ми предложи да се явя на кастинг за една хубава и много женска роля. Послушах, явих се. Беше видео кастинг – трябваше да заснема и изпратя две видеа. Не очаквах да бъда одобрена, особено след като мина известно време и нямах отговор. Но ето че нещата се случиха“, казва актрисата, пише „Уикенд“.

Тя споделя, че се чувства много „уютно“ в ролята на Симона. „В началото характеристиката на героинята ми се струваше доста далеч от мен самата като човек и като разбирания за живота. Впоследствие, след като се разви образът, се почувствах много уютно като Симона. Харесвам ролята си и твърдо мога да кажа, че е най-прекрасното нещо, което ми се е случвало до момента.

Имам много интересни случки, откакто играя в сериала „Пътят на честта“. Редовно ми подвикват „Симонооо!“ по улиците, случайно срещнати хора ми дават съвети за спасение от кошмарен брак и зла свекърва“, казва Петя за ролята си в хитовия сериал.

Актрисата дава и съвет на всички жени, жертви на насилие. „Вярвам, че всяка жена трябва да намери сили да преодолее страха и срама си и да даде гласност на ситуацията, за да избегне фатални последствия“, казва екранната Симона.

Личен живот

Петя открехва и завесата около личния си живот. Тя споделя, че има мъж до себе си. „Да, от 4 години сме заедно. Засега обаче не съм на етапа да искам брак и дете“, разкрива актрисата.

Петя споделя, че по актьорството я запалва брат й. „Брат ми ме запали – той много обичаше да гледа кино. Съревновавахме се кой знае повече филми и актьори. В началото по-скоро исках да стана режисьор, но след това реших друго. Мама и татко ме записаха в актьорска школа, където беше супер“, споделя актрисата и допълва: „Радвам се, че животът ми се разви така, че съм актриса“.

През годините тя се занимава с различни неща. „През годините съм се занимавала с подрастващи – умея да общувам с тях. Бях преподавател във Варна в школа по изкуствата, бях в театър за деца. 2 години съм била водеща на БНТ 2 – във варненския телевизионен център. Прекрасен период от живота ми е това, куп неща научих.

Петя Бончева от "Пътят на честта" не желае брак и дете засега сн. Фейсбук

Петя Бончева от „Пътят на честта“ не желае брак и дете засега сн. Фейсбук

После заминах за София и пак се занимавах с деца. Където съм работила, винаги мога да се върна отново, ако реша“, разкрива още Петя за себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар