Коя е Петя Бончева от „Пътят на честта“? (Вижте повече за екранната Симона)

Петя Бончева от "Пътят на честта" не желае брак и дете засега сн. Фейсбук
1

Петя Бончева от „Пътят на честта“ открехна завесата около личния си живот

Петя Бончева от „Пътят на честта“ е сред топ красавиците на новата генерация български актьори. В момента тя се превъплъщава в ролята на Симона в сериала по Нова телевизия – жена, насилвана от мъжа си Димитър и тормозена от злата си свекърва Бонка.

В специално интервю актрисата разкрива как е получила ролята на Симона от „Пътят на честта“ и открехва завесата около личния си живот. „Бях в родния ми град Варна. Пийвах си биричка на плажа със заровени в пясъка крака, когато ми се обади Бети Радева. Тя ми предложи да се явя на кастинг за една хубава и много женска роля. Послушах, явих се. Беше видео кастинг – трябваше да заснема и изпратя две видеа. Не очаквах да бъда одобрена, особено след като мина известно време и нямах отговор. Но ето че нещата се случиха“, казва актрисата, пише „Уикенд“.

Тя споделя, че се чувства много „уютно“ в ролята на Симона. „В началото характеристиката на героинята ми се струваше доста далеч от мен самата като човек и като разбирания за живота. Впоследствие, след като се разви образът, се почувствах много уютно като Симона. Харесвам ролята си и твърдо мога да кажа, че е най-прекрасното нещо, което ми се е случвало до момента.

Имам много интересни случки, откакто играя в сериала „Пътят на честта“. Редовно ми подвикват „Симонооо!“ по улиците, случайно срещнати хора ми дават съвети за спасение от кошмарен брак и зла свекърва“, казва Петя за ролята си в хитовия сериал.

Актрисата дава и съвет на всички жени, жертви на насилие. „Вярвам, че всяка жена трябва да намери сили да преодолее страха и срама си и да даде гласност на ситуацията, за да избегне фатални последствия“, казва екранната Симона.

Личен живот

Петя открехва и завесата около личния си живот. Тя споделя, че има мъж до себе си. „Да, от 4 години сме заедно. Засега обаче не съм на етапа да искам брак и дете“, разкрива актрисата.

Петя споделя, че по актьорството я запалва брат й. „Брат ми ме запали – той много обичаше да гледа кино. Съревновавахме се кой знае повече филми и актьори. В началото по-скоро исках да стана режисьор, но след това реших друго. Мама и татко ме записаха в актьорска школа, където беше супер“, споделя актрисата и допълва: „Радвам се, че животът ми се разви така, че съм актриса“.

През годините тя се занимава с различни неща. „През годините съм се занимавала с подрастващи – умея да общувам с тях. Бях преподавател във Варна в школа по изкуствата, бях в театър за деца. 2 години съм била водеща на БНТ 2 – във варненския телевизионен център. Прекрасен период от живота ми е това, куп неща научих.

Петя Бончева от "Пътят на честта" не желае брак и дете засега сн. Фейсбук
Петя Бончева от „Пътят на честта“ не желае брак и дете засега сн. Фейсбук

После заминах за София и пак се занимавах с деца. Където съм работила, винаги мога да се върна отново, ако реша“, разкрива още Петя за себе си.

1 коментар
  1. Bonki казва

    Samo prosti chumi kato Bonka gledat tezi selski seriali.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.