Три смайващи съвпадения, свързани със смъртта на Стоянка Мутафова

Гласувайте за статията

Погребението на Стоянка Мутафова бе вчера

Стоянка Мутафова намери вечния си дом в гроба на своя любим Нейчо Попов. Заупокойната служба бе отслужена от трима свещеници. Великата актриса бе погребана на Алеята на твореца, където се намират вечните домове на куп други обичани българи.

Опелото се състоя в църквата „Свети Седмочисленици“ и продължи около половин час. След това опечалените близки на звездата, които бяха не повече от 20 души, се отправиха към Софийски централни гробища.

Поклонението пред Стоянка Мутафова се състоя във вторник. Муки и Евгени Боянов, който е импресарио на актрисата, приемаха съболезнования.

На поклонението Йорданка Христова коментира загубата на комедийната кралица. Изпълнителката заяви, че Стоянка е била толкова голяма, че е знаела кога и как да си отиде.

Истината е, че обичаната актриса избра да си тръгне от този свят в деня на един от най-светлите християнски празници. Тя почина навръх Никулден. Поклонението й бе в деня на друг светъл празник – света Анна. На 9 декември почитаме майката на Дева Мария, която е покровителка на бременните, майките и вдовиците. 20 дни от смъртта й се навършват в деня на най-светлия християнски празник – Коледа.

Стоянка Мутафова издъхна след усложнения от операция на жлъчката, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар