Брад Пит и Дженифър Анистън се срещат съвсем скоро (Ще пламне ли отново любовта между двамата?)

Гласувайте за статията

Брад Пит и Дженифър Анистън заедно на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“

Брад Пит и Дженифър Анистън се срещат на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“. Ще пламне ли отново любовта между двамата любимци, не само на Америка, но и на целия свят, се питат много от техните фенове.

Брад и Дженифър Анистън се срещнаха през 1999-та година и 12 месеца по-късно вдигнаха пищна сватба в Малибу. Но само след 5 години те се разведоха, а причината беше появата на Анджелина Джоли в живота на актьора. Почитателите на двойката трудно приеха тяхната раздяла, а мнозина се надяват да ги видят отново заедно.

Ето че се очертава скоро те да се изправят очи в очи един срещу друг. Това ще се случи на предстоящата церемония по връчването на наградите „Златен глобус“, понеже всеки от тях получи номинация, с която ще се бори за статуетката. Джен за играта си в сериала „The Morning show“, а Брад за превъплъщението в „Имало едно време в Холивуд“. Тази предстояща среща дава нова надежда на феновете им, че двамата биха могли да преоткрият всички причини, които навремето ги събраха. Но дали ще стане така?

Само приятели

За жалост шансът сценария да се развие така е малко вероятен. „Между тях няма лоши чувства и те се държат приятелски един с друг. През последните няколко години се чуват периодично. Ако се озоват на едно място, ще се поздравят и ще разменят любезности. Миналото им е история, която вече са преодолели. Поддържат топли отношения, но околните им придават по-голямо значение, отколкото те самите“, казва източник на „E! News“.

Брад Пит дори присъства на рождения ден на Анистън. „Някой бе отправил покана към Брад да дойде на тържеството на Дженифър и той прие, защото искаше да я подкрепи в този важен за нея момент… Нищо повече. На партито присъстваха много хора, заели важно място в живота на Анистън. Двамата не се срещат, но са настроени съвсем приятелски един към друг. Това е“, допълва източникът.

Фактът, че  към днешна дата нямат половинка до себе си, кара много хора да се питат дали са склонни да променят това положение. „Не се отклонявам от пътя си, за да избегна любовта, но също така и не я търся“, споделя в свое скорошно интервю Пит. „Не съм сигурен, през последните 2-3 години с колко жени писаха, че се срещам, но това не е вярно“, коментира той слуховете, че излиза с актрисата Алия Шоукат.

Брад Пит и Дженифър Анистън се срещат на наградите "Златен глобус" колаж: Ютюб/ Инстаграм

Брад Пит и Дженифър Анистън се срещат на наградите „Златен глобус“ колаж: Ютюб/ Инстаграм

И докато Брад няма за цел да търси нова партньорка в живота си, пред „People“ Анистън намекна, че е готова за нов романс. „Опознаваме себе си, когато сме достатъчно уязвими, за да си позволим да се влюбим. Това е фантастично чувство и винаги си струва – независимо дали те боли или изпитваш страх. Обичах много и въпреки края на всяка една от връзките ми, намирам пукнатините, останали след тях, за красиви. Днес не бих стояла тук, ако не бяха те“, казва звездата от сериала „Приятели“, пише life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар