Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит минават през ада (Всичко за семейната драма)

Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит минават през ада (Всичко за семейната драма)
2.33 (46.67%) 3 votes

Бащата на актрисата пак в болница, година след операция от рак получи усложнения

Бащата на Фахрие Евджен, която познаваме от филма „Листопад” макар и щастливо омъжена за Бурак Йозчивит от „Великолепният век” крие тежка семейна драма. Бащата на екранната Неджля е бил приет в болница с редица усложнения.

Във вторник на 10 декември турските медии съобщават, че семейството на Бурак Йозчивит преминава през труден период. Здравословното състояние на тъста му се влошило. Заради това Рамадан Евджен бил хоспитализиран по спешност в една от най-добрите клиники на Истанбул, пишат репортери на вестник „Акшам”.

Според други съобщения в пресата бащата на Фахрие Евджен през 2018 г бил опериран от тумор, заради, който му била отстранена част от стомаха. След операцията мъжът се чуствал добре и бил изписан. Рамадан се възстановявал в дома си в продължение на месеци.

Снимка: Инстаграм

Състоянието му обаче този понеделник 9 декември  рязко се влошило и заради това господин Евджен бил откаран в болницата.

В момента не се знае как се чувства таткото на турската звезда. А Фахрие и Бурак не коментират нищо за ситуацията. Хора близки до известната двойка твърдят, че актрисата е крайно притеснена за баща си и не престава да се моли за здравето му.

Бурак Йозчивит стоял плътно до съпругата си и по всякакъв начин я подкрепял в мъката й, предават от showbiz.clutch.ua.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар