Руслан Мъйнов се показа с новата си (Вижте снимка на двойката)

Гласувайте за статията

Актьорът на крилете на любовта, хвана си чаровна половинка

Руслан Мъйнов показа новата си изгора. Актьорът я заведе със себе си на светско събитие. Запозна мистериозната си половинка с колегата си Силвия Лулчева.

Мъйнов, който стана на 43 години предпочита да не парадира с личните си отношения. Крие дамата, която завладя сърцето му и от суеверие. Преди време комикът сподели за нея, че е  голяма умница и много амбициозна жена.

Руслан Мънов с гаджето си и актрисата Силвия Лулчева
Снимка: ХотАрена

Руслан смята, че е по-добре хората да не познават половинката му защото има горчивия опит от предишна връзка.Навремето когато с Алекс Сърчаджиева бяха двойка всички ги одумвали, че живеят заедно, но за съжаление любовта им се разсъхна.

Едричкият актьор, който заради новото си гадже успя да се втали с цели 15 кила вече мечтае за деца. Той признава, че обича децата и се надява да стане баща. Макар родителството да е отговорна задача. Сладурът вярва, че е готов да се справи с това предизвикателство, а и за неговите 43 години му е време да има наследници.

Новата му половинка е завладяла сърцето му и въпреки, че не планира брак за сега Мъйнов казва: „Ама то знае ли човек”.

Според слуховете новата му приятелка му е колежка и се казва Анелия Луционова. Но дали наистина тя е мистериозното му гадже в най-скоро време ще се разбере, предават от ХотАрена, цитирайки „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар