Хороскоп за 11 декември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Отскоро сте заинтригувани от нещо ново и интересно за вас. Днес имате възможност да му обърнете по-голямо внимание. Няма как да приключите всичко за един ден, но е добро начало. Дълга разходка, независимо от времето, ще помогне да премахнете негативните ви мисли.

Скорпион
В сряда някой близък ще ви потърси за помощ. Ако имате възможност – направете всичко необходимо, за да му помогнете. Ще получите вълнуващо предложение – не е нужно да направите избор сега, най-добре го оставете за утре. Така ще имате опция да го обсъдите с доверени хора.

Стрелец
Днес ще получите неочакван доход. С него ще се появят нови възможности. Не е добре да взимате решението на момента. Помислете къде е най-добре да го вложите. Късметът е на ваша страна. Посъветвайте се с близките си коя е най-добрата опция и тогава действайте. Не бъдете припрени.

Козирог
Предстои ви прекрасен ден. Всичко е наред – паричното и здравословното ви състояние, отношенията с близките, обстановката на работното място. Въпреки това няма да се чувствате достатъчно продуктивни. Това се дължи по-скоро на натрупаната умора, отколкото на качествата ви. Отделяйте повече време за отдих и за разходка на открито.

Водолей
Внимавайте, защото днес може да възникне конфликт с някой колега. Постарайте се да го избегнете. Концентрирайте се върху задълженията си – така денят може да е напрегнат, но за сметка на това спокоен. Привечер очаквайте обаждане от стар, позабравен приятел. Срещата с него ще ви зарадва.

Риби
Усилената ви работа ще бъде оценена днес. Очаква ви приятна новина. Тя ще ви мотивира да изпълнявате задълженията си още по-добре. Не се преуморявайте. За да си починете, прекарайте време с близките си и отпразнувайте успеха си. Предстоят ви вълнуващи и интересни дни.

Хороскоп за за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар