Хороскоп за 11 декември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Предстои ви запознанство, което бързо ще прерасне в приятелство. Ще откриете много общи неща и теми, които ви вълнуват. Общувайки с човека, ще се заредите с положителни емоции. Ако не сте обвързани, ще го видите в робантична светлина. Време е да се пуснете по течението.

Телец
Добре е днес да се погрижите за здравето си. Наскоро сте открили проблем. Ако трябва да започнете някакъв решим, направете го постепенно. Ако стартирате шоково, вероятността да се откажете много бързо е голяма. Трябва да бъдете постоянни и с течение на времето проблемът ще отшуми.

Близнаци
В сряда основното ви внимание трябва да бъде насочено към семейството. Важно е навреме и задено да обсъдите немалко отложени решения. Имате нужда да споделите нещо, което ви притеснява – направете го. Ще получите подкрепата и помощта, която ви е необходима.

Рак
Най-сетне идва време за малко разнообразие в ежедневието ви. Ще се сближите с човек, който ви е заинтригувал с нови и свежи идеи. Добре е вечерта да отделите време само за себе си – обмислете какво и как се е случило, за да знаете как да действате в бъдеще. Направете си план.

Лъв
Очаква ви дълъг, изтощителен, но ползотворен ден. Ще ви се наложи да работите с непознати хора, което доста ще ви натовари. Ако успеете да вкарате бързо ред в организацията, ще приключите със задълженията си доста преди края на работното време. Бъдете находчиви и не се страхувайте да прилагате нестандартни ходове.

Дева
Днес ще се появи нова възможност за професионалното ви развитие. Ако я приемете, ви очаква промяна, която не знаете дали е за добро, или за лошо. Обмислете внимателно ситуацията. Посъветвайте се с близките си, но най-вече се доверете на интуицията си. Очаква ви приятна новина.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар