Принц Чарлз с шокираща реакция след смъртта на Даяна (Вижте първите му думи) Преглеждания: 9842

Принц Чарлз с шокиращи думи след като научава за смъртта на Даяна сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Принц Чарлз загрижен за монархията след смъртта на принцеса Даяна

Принц Чарлз е изключително загрижен за монархията след смъртта на Даяна. Трагичната загуба на принцесата през 1997-ма година бе истински шок за целия свят. Кралски биограф описва как бившия съпруг на лейди Ди е реагирал на това ужасно събитие.

Думите на Чарлз за случилото се са повече от шокиращи и коравосърдечни. Принцеса Даяна почина в автомобилна катастрофа в края на месец август 1997-ма година в тунел в Париж заедно с Доди ал Файед. В тежкия инцидент загина и шофьорът Анри Пол.

Нелепата загуба на принцеса Даяна шокира милиони хора, а кралският биограф Пени Джунър е описал първите думи на принц Чарлз след като разбира за смъртта на съпругата си. Когато чува тъжната новина за нелепата загуба на Даяна, Чарлз казва: „Сега всички ще обвинят мен, нали? Светът просто ще полудее. Едва ли можем да си представим сега колко силна ще е реакцията на всички. Тя може да унищожи всичко, дори и монархията“.

Думите му обаче в известна степен се оказват пророчески. Реакцията след смъртта на принцеса Даяна наистина е мащабна. Във Великобритания няма човек, който да реагира безразлично към станалото. Хората носели цветя, пишели съболезнования и скърбели за любимката си.

Мнозина обвиняват именно кралското семейство за смъртта на принцеса Даяна, а теориите са най-различни. Много хора не могат да понесат факта, че принц Чарлз е имал връзка с Камила Паркър-Боулс. Според тях принцът е направил Даяна нещастна.

Кралският биограф отбелязва, че Чарлз моментално се обадил на приятелите си, след като разбрал новината, търсейки подкрепа. Първият човек, на когото се обадил, бил не кой да е, а самата Камила.

Принц Чарлз с шокиращи думи след като научава за смъртта на Даяна сн. Инстаграм
Принц Чарлз с шокиращи думи след като научава за смъртта на Даяна сн. Инстаграм

Що се отнася до кралица Елизабет Втора, то по думите на кралския биограф, отношенията между нея и сина й никога не са били по-обтегнати, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.