Приятел на принц Хари разкри защо Меган се изолира от кралския двор

Гласувайте за статията

Приятел на принц Хари разкри защо Меган изпадна в изолация

Приятел на принц Хари разкри защо Меган е изпаднала в изолация. По думите му, херцогинята на Съсекс не разбира връзката, която има кралското семейство с народа. И по тази причина смята, че вниманието, което оказват на нея и на Хари е едва ли не намеса в личния им живот.

Том Брейди, журналистът, който интервюира Меган и Хари след турнето в Африка, призна пред Би Би Си, че е опитал да обясни някои неща на Меган, след като с Хари са се сгодили. Той се ползва с приятелски връзки с принца и подкрепя брака му с американката.

„Понякога е трудно да управляваш ситуацията. Когато се запознах с Меган, мислех, че е страхотна. Но за нея е трудно да разбере колко тясна е връзката на британците с хората на балкона. Тя не разбира защо те са толкова свързани с кралското семейство. Опитах да й обясня, но това е толкова чуждо за нея“, казва още Брейди.

Той споделя още, че снимането на филма е било изпитание за него, но още повече за тях двамата. „Честно казано, не бих се решил да направя подобен филм скоро. За тях това пътуване беше огромно изпитание, не само психически, но и организационно“, казва той, пише „Дейли мейл“.

Брейди е категоричен, че в един момент Меган и Хари са изгубили фокуса на пътуването си заради стреса, който са преживели. Известно е, че двамата се оплакваха, че цялото внимание към тях ги побърква. Меган сподели, че приятели са я предупреждавали да не се омъжва за Хари, защото пресата ще унищожи живота й. А Хари се оплака, че се страхува от повторение на ситуацията с Даяна.

Приятел на принц Хари разкри защо Меган е изолирана от кралския двор сн. ITV

Приятел на принц Хари разкри защо Меган е изолирана от кралския двор сн. ITV/Дейли Мейл

След интервюто на Брейди мнозина заявиха, че Меган може да се интегрира в Британия. Просто трябва да спре да се държи като американка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар