Щерката на Брад Пит и Анджелина приема хормони, за да стане момче! (виж тук)

Гласувайте за статията

Щерката на Анджелина Джоли и Брад Пит започна прием на хормони, за да стане момче!

Шайло Джоли-Пит започна усилено своята трансформация към Джон Джоли-Пит. Най-голямото от трите биологични деца на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит вече приема мъжки хормони.

Брад Пит

Брад Пит и Анджелина Джоли приемат Шайло Джоли Пит като момче

С които да се подготви за смяна на пола, когато е на подходящата възраст. В момента Шайло е на 13 години, а медицинската намеса е позволена върху хора, навършили 18.

Първата стъпка към трансформацията вече е направена и името Шайло вече е в историята, а на негово място се настани Джон. Това призна самият Брад Пит пред Опра Уинфри.

„Той иска да бъде наричан Джон или Питър като Питър Пан“. През 2006 година Брад Пит и Анджелина Джоли посрещат Шайло, но постепенно детето избира да не бъде момиче, а момче. Самата Джоли вече се обръща към него с „той“ и не се срамува от това.

„Той се облича като момче. Той иска да бъде момче. Трябваше да му отрежем косата“, казва тя в интервю. В момента Джон приема мъжки хормони, за да бъде започната трансформацията.

Според източници, този период е започнал още докато детето е било на 3 и е признало пред родителите си, че не се чувства добре в своето тяло.

И докато Анджелина подкрепя с лекота всяко решение на Джон, то бившият й съпруг Брад Пит не е толкова сигурен. Той добави пред Опра, че не одобрява 13-годишното му дете да пие хормони, но все пак застава зад него.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар