Идването на Нибиру предизвикало земетресенията на Балканите

Гласувайте за статията
Нибиру вече навлезе в земната орбита

Серията от мощни трусове с епицентър втория по големина град в Албания – Дурас, отне живота на 50 души и рани над 600 – пише в. „Уикенд“. Изследователите, които се занимават изцяло с тайнствената планета Нибиру, са категорични, че тя започва да навлиза в земната орбита още през септември 2019 г., а през януари 2020 г. ще предизвика първите сериозни климатични катастрофи като срив в електропреносните системи, спиране на мобилните телефони и на сателитните излъчвания.

До края на 2023 г. се очаква земните полюси да са се обърнали, а населението на планетата да бъде значително намалено от природни бедствия като наводнения, заметресения и изригвания на заспали вулкани.

Добрата новина е, че България цяла да остане почти незасегната от промените. Причината била златно-каменен процесор, който я пазел. Той се намирал под Стара планина и Родопите. Златото било разположено в кварцовите стени на скалните образувания. Кварцът заедно с благородния метал правели нещо като портал към Твореца, който се грижел страната ни да остава незасегната от силни природни катаклизми – това обяснявал приближеният до Людмила Живкова експерт по подземията на България – Милан Миланов. Според него десетките извори и реки по тези места, идвали от паралелни вселени и свързвали нашия свят с други измерения. Подобни компютри имало на още две места в света – Перу и Тибет.

Нибиру в опасна близост до планетата Земя

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар