Чаровницата Луиза Григорова пуска своя линия бижута! (виж тук)

Гласувайте за статията

Луиза Григорова става дизайнер на бижута!

Актрисата Луиза Григорова реши да стане дизайнер на бижута. Звездата от „Откраднат живот” и „Стъклен дом”, ще пусне своя линия бижута, заедно с майка си Ивет.

Луиза Григорова

Луиза Григорова става дизайнер на бижута

Брюнетката вече обяви началото на новата си линия, както и че съвместно с майка си основават фирмата.

„Ново начало! С гордост и щастие искам да ви споделя, че съм един от създателите на нова марка бижута. Направихме ги изящни, нежни и красиви, защото вярваме, че сама по себе си жената е най-голямото бижу”, пише Луиза, цитирана от вестник „България днес”.

„Всичко по нея просто трябва да бъде допълнение. На добър час”, пожела си успех актрисата в социалните мрежи. И ние й желаем успех.

Иначе, спокойно можем да твърдим, че годините са превърнали Луиза Григорова в пълно копие на майка й. Двете дами винаги са имали сходни черти. Но доскоро дъщерята имаше излъчване на момиченце, заради което почти никой не забелязваше приликата им.

С наближаването на 30-те обаче актрисата все повече се превръща в двойница на своята майка – Ивет Григорова. Цветът на косите им е едно от малкото неща, по които се различават.

Ивет от години се изрусява, докато Луиза се придържа към натуралното кестеняво, което природата е избрала за нея. Тъй като и разликата във възрастта им не е голяма, човек лесно би предположил, че са сестри.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар