Чаровницата Луиза Григорова пуска своя линия бижута! (виж тук)

Луиза Григорова става дизайнер на бижута
0

Луиза Григорова става дизайнер на бижута!

Актрисата Луиза Григорова реши да стане дизайнер на бижута. Звездата от „Откраднат живот” и „Стъклен дом”, ще пусне своя линия бижута, заедно с майка си Ивет.

Луиза Григорова
Луиза Григорова става дизайнер на бижута

Брюнетката вече обяви началото на новата си линия, както и че съвместно с майка си основават фирмата.

„Ново начало! С гордост и щастие искам да ви споделя, че съм един от създателите на нова марка бижута. Направихме ги изящни, нежни и красиви, защото вярваме, че сама по себе си жената е най-голямото бижу”, пише Луиза, цитирана от вестник „България днес”.

„Всичко по нея просто трябва да бъде допълнение. На добър час”, пожела си успех актрисата в социалните мрежи. И ние й желаем успех.

Иначе, спокойно можем да твърдим, че годините са превърнали Луиза Григорова в пълно копие на майка й. Двете дами винаги са имали сходни черти. Но доскоро дъщерята имаше излъчване на момиченце, заради което почти никой не забелязваше приликата им.

С наближаването на 30-те обаче актрисата все повече се превръща в двойница на своята майка – Ивет Григорова. Цветът на косите им е едно от малкото неща, по които се различават.

Ивет от години се изрусява, докато Луиза се придържа към натуралното кестеняво, което природата е избрала за нея. Тъй като и разликата във възрастта им не е голяма, човек лесно би предположил, че са сестри.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.