Бомба: Мариус Куркински обяви, че слиза от сцената! (виж тук)

Мариус Куркински обяви, че слиза от сцената
0

Мариус Куркински слиза от сцената. Това е!

Най-известният артист у нас взе решение да се оттегли от сцената и то тази година. Мариус Куркински, царят на моноспектаклите, си взима „Довиждане” с голямата сцена.

Мариус Куркински
Големият актьор Мариус Куркински обяви, че слиза от сцената

След грандиозното събитие другата седмица, сборът от негови спектакли, които е играл през годините, ще дойде ред и за оттеглянето от сцената.

Все пак Мариус няма да се оттегли окончателно. Но поне половин година актьорът планира да си вземе почивка.

Тази година той навърша 50 години и има нужда от по-дълга почивка, в която да събере мислите си и да си презареди батериите, като се подготви за следващите 50 години.

Куркински най-вече иска да отдели време за баща си и брат си. Както актьорът—режисьор споделя, той планира да отдели повече време на най-близките си роднини, които да прекарат в разходки край морето на Варна.

Мариус ще се опита да навакса изгубеното време през годините за общуване с баща си и брат си, което сам признава, е прахосал, пише вестник „България днес”.

„Спасението за човека е невъзможно, ако продължава с хищническо чувство на възрастен да израства и така да остарява.

С мъдростта, която придобива, трябва да прави един поклон към детето. Единствено така е възможно смирението. Ако съм достоен въобще да употребявам думата „смирение”. А аз не съм достоен”, казва Мариус Куркински.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.