Ужас: Калин Врачански алкохолик! (още подробности)

Гласувайте за статията

Калин Врачански става алкохолик в нов аудиосериал!

Калин Врачански

Калин Врачански става алкохолик в нов проект

И на най-добрите може да се случи! Затова и Калин Врачански става алкохолик. За радост на феновете обаче, актьорът не се е сдружил с чашката в живота. Той ще играе ролята на пропил се човек в нов проект, пише вестник „България днес”.

Врачански ще озвучава главната роля в нов аудиосериал, който ще носи заглавието „До дъно”. Проектът е най-новият хит на пазара. Вместо да гледаш телевизия у дома–вървиш и слушаш аудиосериал от интернет платформа.

Досущ като прочутите радиопиеси на радио „Христо Ботев”, които се излъчват всяка седмица.

За Врачански със сигурност това ще бъде предизвикателство. За последно актьорът се изявява тази пролет в българската комедийна поредица „Господин Х и морето”, където игра измамник.

Сега ще влезе в кожата на бившия блестящ следовател и настоящ алкохолик Петър. „До дъно” разказва историята за възмездие и изкупление. А главните герои са мъж, решен да изгради отново своя живот, и жена, която търси отмъщение.

Сигурни сме, че Калин Врачански ще изиграе отново ролята си толкова блестящо, колкото всеки друг път. А след това броят на фенките, които го преследват, ще се увеличи още повече. И нека пак се чудим защо ли още е свободен?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар