Хороскоп за 10 декември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Днес не сте в добро настроение. Ще получите новина, която ще помрачи мислите ви, а на работното място ще се чувствате непродуктивни. Имате много неща за правене и не знаете от кое да започнете. Може би е най-добре да ги оставите настрана и да се фокусирате върху здравето си.

Скорпион
Много хора ще потърсят помощта ви днес. Въпреки че и вие имате задължения, няма да им откажете. Направете каквото можете, но отделете време и за вашите задачи. Не се страхувайте да кажете не, когато проблемът е дребен и може да се реши от друг. Добре е понякога да поставите себеси на първо място, а не само да се раздавате.

Стрелец
По принцип сте лъчезарни и социални. Близък, който е заминал далече, ви липсва. Обхванала ви е носталгия по минали места и отношения. Това леко ще ви потисне. Внимавайте на кого се доверявате днес – не приемайте за чиста монета това, което ще ви кажат за истина. Прекарайте време с близките си – това ще ви разведри.

Козирог
Ще се появят притеснения относно здравословното ви състояние. Ако усещате, че имате проблем, няма какво да чакате – консултирайте се със специалист колкото се може по-скоро. Дотогава направете всичко възможно, за да се разсеете – работата усилено и прекарайте време с близки хора.

Водолей
Днес няма да се чувствате продуктивни. Ще изпитате затруднения, докато изпълнявате задълженията си и ще сте разсеяни. Ако виждате, че нищо не ви се получава, оставете го и на този етап не се занимавайте с него. Най-добре е да си починете, за да съберете сили и да подредите мислите си.

Риби
Предстои ви спокоен ден, в който може да се заемете с лични въпроси. Организирайте деня си така, че да ви остане време и за развлечения. Днес успехът ви е гарантиран. Възможни са обаче конфликти вкъщи. Най-добре е да не им отдавате толкова внимание. Постарайте се да възвърнете хармонията у дома.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар