Хороскоп за 10 декември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Във вторник сте подвластни на емоциите си. Някакъв личен проблем ви тежи и разсейва, което не остава незабелязано. Фокусирайте се над текущата си работа поне засега, за да избегнете неприятни ситуации. Някаква покана за среща или контакт ще ви зарадва. Не отказвайте и няма да съжалявате.

Телец
Имате нужда от почивка, не толкова физическа, колкото емоционална. Отделете този ден за вашите нужди. Така че поглезете се – идете на шопинг, започнете гледането на нов сериал или нова книга, гледайте интересен филм, отдайте се на хобито си. Днес късметът ще е на ваша страна. Ще получите неочаквано и много добро предложение.

Близнаци
Днес очаквате гости и целият ден мислите ви ще бъдат насочени към приготовленията за посрещането им. Отдавна не сте се чувствали толкова въодушевени. Ще развихрите въображението и креативността си както при подредбата на масата, така и при готвенето.

Рак
Денят ще започне с неприятна новина, която ще развали настроението ви. Не се фокусирайте изцяло върху нея. Има още много неща, върху които трябва да се замислите. Съсредоточете се върху задълженията си. Неочаквано посещение от роднина ще ви зарадва. Прекарайте вечерта заедно.

Лъв
Днес ще съжалявате за някои скъпи покупки, които сте направили наскоро. Имате притеснения относно финансовото си състояние. За да излезете по-бързо от неприятната ситуация, ще трябва да се лишите от някои удоволствия. От вас зависи колко време ще продължи това.

Дева
Вторник е ден за равносметка. Време да останете сами и да обмислите бъдещи планове. Мотивирани сте да изпочнете работа по нов проект и всички усилия ще насочите в тази посока. Това е нещо различно за вас и ще трябва да направите задълбочено проучване, което ще отнеме време и енергия. Не пренебрегвайте обаче здравето си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар