Андреа към Митко Димитров: Димитре, Димитре… (Вижте как му отвърна)

Гласувайте за статията

Войната между Андреа и Митко Димитров продължава

Войната между Андреа и Митко Димитров продължава. След като поп фолк изпълнителката нападна бившият си работодател, той реши, че е време да й отговори. Шефът на музикална компания „Пайнер“ написа отворено писмо, в което отвърна на нападките на Андреа.

В него той пише, че от две години Андреа пише смс-и и се опитва да се върне по всякакви начини в музикална компания „Пайнер“. Инж. Митко Димитров заявява още, че място за поп фолк изпълнителката в неговата фирма няма.

Очевидно обидена от отворено писмо, Андреа реши да отговори. Тя стори това отново чрез официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. „Димитре, Димитре… относно писмото ти. Аз само Теодора Андреева няма как да бъда, само от факта, че сега си написал това писмо до мен!“, пише разгневената поп фолк изпълнителка.

„Славата няма срок на годност, защото не славата ни прави изпълнители, а таланта, амбицията, хъса, но най-вече таланта! Пишеш, че избягваш да се занимаваш с бивши твои изпълнители. И двамата знаем, че това не е така, имайки предвид подмолните ти номера! Да, отчаяна съм от това, че има още хора като теб в тази държава, прав си! Много съжалявам, че имаш още изпълнители останали, които заблуждаваш по твой начин.

Развитие

Аз се развивам и това си личи по международните проекти, които правя, за които още имаш да учиш. Да ме описваш като отхвърлена жена е меко казано смешно! Ти беше отхвърлен от мен преди време! Наистина концертът не ме засяга, прав си! Засягат ме само мръсотиите, които правиш към мен 4 години и затова реших да играя по твоята схема! Това, че накара едни талантливи момичета да пеят без пари на концерта ти, докато ти прибираш парите от билети и спонсори. Определено това е успех за теб, браво!

А относно съобщенията, които ти написах, бяха с цел да се примирим! Но не и да се върна в залязващата ти фирма! Исках да ти дам процент, за да ме оставиш да пея и да не заплашваш заведенията да не ме канят. Защото според мен по-добре беше да пробваме с добро, но не ми остави избор!

Мога само да съжалявам, че се опитах да открия поне малко добро в теб. Извинявай за което! Не ме изкарвай, че завиждам на колежките ми, те се трудят като луди в името на богатството ти! Ти си за завиждане, но само ако бях в позицията на алчен човек.

Войната между Андреа и Митков Димитров продължава сн. Инстаграм

Войната между Андреа и Митков Димитров продължава сн. Инстаграм

Музиката е всичко за мен и винаги е било така! Просто не случих на правилния човек! Пожелавам ти някой толкова борбен и истински човек като мен да те наследи, но този човек да бъде истински, доблестен, честен и най-вече да мисли за изпълнителите си!“, пише още Андреа по повод на отвореното писмо от инж. Митко Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар