Жената на Джъстин Бийбър: Искам драмата със Селена Гомес да спре! (виж тук)

Гласувайте за статията

Хейли Бийбър не може повече да търпи драмите със Селена Гомес!

В интервю за Vogue съпругата на Джъстин Бийбър – Хейли Бийбър призова да се спре с драмата между нея и Селена Гомес. Хейли нарече цялата ситуация “фалшива” и “токсична”. Според модела, между нея и 27-годишната Селена Гомес няма истинска вражда.

Селена Гомес

Двете сладурани Селена Гомес и Хейли Бийбър не са в лоши отношения, това са медийни спекулации

“Мисля, че социалните мрежи са развъдник на токсичност, където хората създават фалшива драма между жените. И се опитват да ги изправят една срещу друга”, казва Хейли пред британския Vogue.

Запитана за сватбата си с Джъстин Бийбър по-рано тази година, Хейли Бийбър казва, че това е бил най-щастливият ден в живота й.

“Няма нищо по-хубаво от това да се омъжиш за любовта на живота си”. А Джъстин Бийбър пък разказа за наркотиците, мимолетните връзки и търсенето на себе си.

На двамата с Джъстин им предстои да прекарат Коледа на спокойствие в неговата родина Канада, заедно с трите им кучета. Хейли споделя, че на самия празник предпочитат да си останат вкъщи по пижами и обути с топли чорапи.

Припомняме, че Бийбър имаше връзка със Селена Гомес, която продължи наистина много години, но с прекъсвания. Селена изживя тежко разделите им и дори на няколко пъти трябваше да влезе в клиника. Днес обаче вече е доста по-добре и продължава напред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар