Ето го: Михаела Филева показа гаджето си преди Коледа! (още подробности)

Ето го: Михаела Филева показа гаджето си преди Коледа! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Михаела Филева показа любимия си мъж Стефан!

Михаела Филева предпочита да пази романтичните си взаимоотношения далеч от медиите. Особено след връзката си с рапъра Павел Николов. Поради тази причина певицата се появява без новата си половинка на официални събития или на свои участия.

Михаела Филева

Ето го гаджето на чаровната певица Михаела Филева

През изминалия уикенд, под формата на история в Инстаграм, Михаела реши да сподели клип. Който разкрива как двамата със Стефан Радов играят на Дженга у дома.

Игра, при която се построява висока кула от плочки, като при всеки ход играчът трябва внимателно да извади една от тези, намиращи се на по-ниските етажи на кулата, и да я постави на върха й, но без да я срути.

Радов, съсредоточено се опитва да измъкне една от плочките на върха на кулата, а вдясно от него се намира коледно дръвче, светещо в синьо.

Певицата Михаела Филева поддържа перфектната си форма не с фитнес или други тежки упражнения, а с танци.

Любимката на Графа винаги изненадва с интересна хореография по време на музикалните си участия, а за да изпълни идеално движенията, прекарва много време в репетиции.

Дългокраката брюнетка казва, че не спазва хранителен режим. Но открай време поддържа едни и същи мерки, като никога не е била повече от 57 килорама. Тя е висока цели 176 см и това тегло е оптимално за нейния ръст.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар