Бомба: Роби Уилямс пред микрофона на Георги Тошев! (виж тук)

Роби Уилямс в интервю специално за българската публика
0

Георги Тошев представя истинския Роби Уилямс пред българска камера!

„Един много личен разговор с едно пораснало момче, което не се страхува да говори за ангелите и демоните в себе си, за бедните години, за бързия успех, лесните пари и… зависимостите. За промяната.

Роби Уилямс
Роби Уилямс в интервю специално за българската публика

Щастието да си баща, за Коледа и подаръците, за депресията и очите на публиката, за срещата с различни музиканти – от Род Стюард през Брайън Адамс и Джейми Кълъм. От поп банда през рока , джаза и суинга. Дълго и успешно музикално пътуване. И отново албум номер 1 в световните класации.

„На Коледа стават чудеса“, пише журналистът Георги Тошев: „Един артист, който подари бутиков концерт с нови и стари хитове на полската публика и засне един специален коледен подарък за своята публика в концертната зала на Торун.

„Един мъдър музикант, който съзнава отговорността да бъде модел за подражание на младите.

Очаквайте Роби Уилямс специално за Коледа и за 10 години “непознатиТЕ” по btv!

Благодаря на мениджмънта на Роби Уилямс за помощта, на екипа на Sony Poland, колегите от Полската национална телевизия, на Марго от Virginia records.

На Станислава Армутлиева, която поддържа ниво на музикален мениджмънт у нас на световно ниво и създава перфектни екипи и мрежа от контакти по целия свят. Когато си от страна с малък музикален пазар, разбираш колко е важно това!

Благодаря на оператора Румен Василев, че е винаги наоколо в трудни и стресови моменти. И е винаги на фокус! Публиката заслужава големите артисти! Сега, не утре!“, обяви Георги Тошев.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.